Het Lalala team

Katja Boumans

Katja Boumans

Oprichtster, eigenaar en begeleidster

 

Ik ben Katja, als ervaren begeleidster in de zorg heb ik altijd plezier en gedrevenheid gehaald uit het begeleiden, ondersteunen en verzorgen van cliënten in de gehandicaptenzorg. In 2014 werd Villa Lalala opgericht. De logees een fijn moment, dag en weekend bezorgen is mijn drijfveer geweest om Villa Lalala te starten. 

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Dan ben ik jouw eerste aanspreekpunt.
Tijdens de logeeweekenden ben ik vaak als begeleidster in Villa lalala te vinden.
Ik geniet van de blije gezichten en om te horen dat de logees alweer uitkijken naar het volgende weekend en dat ouders weer even tot rust zijn kunnen komen.  Ten slotte is dat waar we het allemaal voor doen. 

Lieve Hijmans

Lieve Hijmans

Begeleidster Villa lalala, social work en verzorgende IG

 

Mijn naam is Lieve Hijmans. Ik ben sinds de start van Villa lalala werkzaam in het logeerhuis. Hiernaast werk ik bij een woonvorm in de gehandicaptenzorg.  In mijn vrije tijd hou ik van stappen en stedentripjes met mijn vriendinnen. In het logeerhuis probeer ik iedereen een leuke dag te bezorgen waarbij  ´s avonds iedereen uitgeput en voldaan naar bed gaat. Ik werk er met veel plezier en blijf nog wel een tijdje. Wie weet wat de toekomst nog meer brengt voor Villa lalala.

Jenny De Vries

Jenny De Vries

Begeleidster Villa Lalala

 

Ik ben Jenny de Vries
Ik ben getrouwd en heb 2 lieve zoontjes van 6 en 9 jaar.
In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin. Ik hou van winkelen en kijk ik graag een serie op tv.
Ik heb de opleiding SPW-4 activiteitenbegeleiding gedaan.
In 2007 ben ik bij Radar in het logeerhuis begonnen. Hier heb ik een hele leuke tijd gehad en ik ging dan ook graag met Katja mee toen Radar het logeerhuis sloot en Katja haar logeerhuis opende! Sindsdien werk ik met heel veel plezier bij logeerhuis Villa Lalala!
Michelle Metler

Michelle Metler

Begeleidster, social work, IG-er

Ik ben Michelle en werk sinds april bij Villa Lalala

Naast mijn vaste baan in een woonvoorziening in de gehandicaptenzorg mag ik me ook bij het team van Villa lalala voegen.
Ik hou ervan om samen met de logees een hoop lol te beleven en leuke herinneringen te maken. Villa Lalala is niet alleen een feestje voor de logees.
Joy Groeneveld

Joy Groeneveld

Begeleidster

 

Mijn naam is Joy en ben 30 jaar oud. Samen met mijn partner en mijn 3 hondjes wonen wij in Brunssum. Ik ben werkzaam als persoonlijk begeleider in een woonvorm waar ik met veel plezier werk. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn en bezig te zijn met yoga. Begin 2022 ben ik met een yoga opleiding gestart waar ik veel van leer.

ik werk sinds augustus bij Villa Lalala en 
het was mooi om te zien hoe ik met open armen werd ontvangen door iedereen. Hierdoor kijk ik uit naar de volgende weekenden.
Peter Meens

Peter Meens

Vrijwilliger

Ik ben Peter en ik ben 53 jaar jong. Al 23 jaar ben ik samen met Angelique en wij hebben een zoon van 21 en een dochter van 19 jaar.
Ik werk als ICT-er bij de gemeente Brunssum.
Al een tijdje had ik de behoefte om me in te zetten voor iets op het sociale vlak. Toen ik de oproep van Villa Lalala zag, sprak mij dit meteen aan.
Naast mijn werk wandel ik graag in het mooie Limburgse landschap en heb ik veel plezier aan mijn grote tuin en moestuin.
Het zijn vaak de kleine dingen om ons heen die het leven zo mooi kunnen maken. 

Ik mag uiteraad niet ontbreken, mijn naam is Soof. Ik ben de super enthousiaste logeerhond van Villa Lalala. Ik ben soms een beetje druk, ik wil je dan begroeten of met je spelen. Ik hou ontzettend van eten en ik weet precies wie er wel eens een kruimeltje laat vallen. Ik lig dan graag onder zijn of haar voeten en wacht geduldig af. Ik ben niet zo´n knuffelhond maar ik hou wel van wandelen en kunstjes maar nog meer van de beloning daarna.

Vind jij mij niet zo leuk of ben je misschien een beetje bang? Als je mij negeert en je armen over elkaar doet als ik jou begroet dan vind ik er weinig leuks aan. Ik ga dan vanzelf weg. Als jij druk bent en jij je armen in de lucht gooit of mij weg duwt, dan denk ik dat je met mij wilt spelen. Dat  heb ik zo geleerd. Ik werk en logeer hier al vanaf dat ik een pupje was. Ik ben door de fokker speciaal uitgekozen om hier te mogen komen. Ze dachten dat ik die liefste en minst bange van de overige 11 pupjes was.  Mijn mensjes denken daar inmiddels anders over. Hoe dan ook, het bevalt me goed hier en soms sla ik een weekendje over. Ik heb dan een dagje vrij of geniet van een vakantie. Kom je een keertje met me spelen?