Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

 

Bij Villa Lalala houden we van een Lalala sfeertje. Voor ons betekent dit professionele zorg met flinke dosis humor en veel gezelligheid.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en bevlogen vrijwilligers die samen met de begeleiders onze logees een te gekke tijd laten beleven.
Tijdens de logeerweekenden kunnen we hulp gebruiken om onze logees wat extra gezelschap te houden en de begeleidsters te ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan het spelen van een spelletje, een dansje door de kamer, een praatje met een grapje of het serveren van koffie of de lunch, het maken van een wandeling, het bakken van een lekker tussendoortje of samen naar de winkel voor een boodschap. Kortom je biedt ondersteuning aan de vaste begeleiders bij activiteiten en/of uitjes. Heb je zelf een leuk idee om samen met de logees te ondernemen dan juichen we dat van harte toe.
Villa lalala is een aantal weekenden per maand geopend en we zijn op zoek naar één of meerdere vrijwilligers die ons op zaterdag en/of zondag wil helpen.
De tijden zijn in overleg en hoofdzakelijk in de middaguren. Hierbij kun je denken aan de tijden tussen 12:00 en 17:00 uur of  in de namiddag en een enkele keer in de avonduren.

 

Uiteraard goed geregeld

  • Je wordt goed geïnformeerd en betrokken bij de organisatie en de invulling van het vrijwilligerswerk.
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding, een kerstpakket en wordt uitgenodigd ter deelname aan ons jaarlijkse teamuitje.
  • We hebben aandacht voor persoonlijke omstandigheden.
  • Je bent verzekerd tijdens de werkzaamheden.
  • Indien nodig bieden wij u trainingen aan om u te ondersteunen in het werk als vrijwilliger.

Plezier en voldoening

Vrijwilligers zijn voor ons heel waardevol en wij vinden het dan ook belangrijk dat het een en ander goed geregeld is. Het hebben van goede voorwaarden is belangrijk. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je voldoening krijgt van het vrijwilligerswerk. Dat je met plezier een steentje bijdraagt  en dat je hierin een zinvolle tijdsbesteding vindt. Je legt nieuwe contacten en maakt gebruik van jouw talenten. Vrijwilligerswerk is uitdagend en kan zicht geven op een mogelijke beroepskeuze of herintreding. Het is voor alle leeftijden.

 

Passend bij jouw interesse

Vrijwilligerswerk is werk dat onverplicht en onbetaald, maar wel in georganiseerd verband wordt verricht. Het werk is gericht op wat onze logees willen en het mag de zorg van beroepskrachten aanvullen, maar niet vervangen.

Vrijwilliger zijn bij Villa Lalala is echter niet vanzelfsprekend. Villa Lalala zorgt zo goed mogelijk voor haar logees en dat verwachten wij ook van onze vrijwilligers. De kwaliteit van onze vrijwilligers staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom selecteren wij onze vrijwilligers op een aantal kenmerken zoals motivatie, klantvriendelijkheid, enthousiasme en integriteit.

U wilt meer informatie?

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen.

Direct aanmelden als vrijwilliger kan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier vrijwilligers

8 + 15 =