Bijdrage aan een onvergetelijk weekend

Tijdens de logeerweekenden halen de begeleidsters en vrijwilligers van Villa Lalala alles uit de kast om onze logees een fantastisch weekend te bezorgen. Vaak doen we dit op onze locatie. We spelen een spelletje, maken een kunstwerk of bakken er op los. Regelmatig trekken we er samen op uit. We bezoeken een pretpark, een dierentuin of kasteel. We kijken een goede film in de bioscoop en het liefst met een grote bak popcorn. De voetbalfans houden van een spannende wedstrijd en evengoed van een drankje op het terras. We bezoeken graag de kermis, een museum of een kerstmarkt. Eigenlijk alles wat u thuis ook doet op een vrije dag of weekend.

Villa Lalala ontvangt geen subsidies. Voor het aanschaffen van materialen en het bekostigen van uitstapjes, entree-tickets, spelmateriaal en rolstoelvervoer is Villa Lalala voor een deel afhankelijk van giften. In deze periode waarbij alle kosten duurder worden, geldt dit ook voor de kosten die verbonden zijn om aan de randvoorwaarden voor Logeeropvang te mogen te voldoen. We Kunnen elke bijdrage, klein of groot goed gebruiken.

Overweegt u om villa Lalala te steunen? Dit kan op verschillende manieren.

Ik word vrijwilliger

Ondersteuning tijdens een uitje, het uitvoeren van een creatieve activiteit, gastvrouw of heer of inspireer ons met uw idee.

Ik sponsor 'in natura'

Inzamelingsactie

Bent u  binnenkort jarig en maakt u net zo graag anderen blij met uw cadeaus?  Start dan een inzamelingsactie voor Villa Lalala op uw persoonlijke facebook pagina.

Geld doneren

Eenmalig geld doneren of een periodieke gift kan vanaf elk bedrag.

Katja's inzamelingsactie op facebook

 

Als u direct en zonder mailtjes of telefoontje een financiele gift wilt bijdrage.

Een anonieme bijdrage leveren

 

U wil bijdrage zonder dat wij uw gegevens hebben.