Vrijwilligers

 

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers met affiniteit met onze doelgroep, en het leuk vinden om ons tijdens het weekend te komen ondersteunen bij verschillende activiteiten.
Heeft u een hart voor de zorg, wilt u onze logees HET weekend en de tijd van zijn/haar leven bezorgen door samen met het team of apart gezellige activiteiten te ondernemen?

Misschien woont u in de buurt en vind u het gezellig om samen met een van onze logees uw hond uit te laten, uw kippen te voeren of een wandelingetje naar de bakker te maken.

Onze logees houden erg van bakken, koken en smullen, keukenprinsen en prinsessen zijn dan ook meer dan welkom.

Houdt u net als een aantal van onze logees van voetballen, en wilt u een aantal van onze supporters heel blij maken tijdens het kijken van een wedstrijd op het veld? Misschien helpt u ons wel bij het maken van een voetbalquiz op een regenachtige middag of bent u scheidsrechter bij een partijtje FIFA op de X box.                   

Onze knutselvoorraad is enorm, bent u een beetje creatief ? handwerken,schilderen of heeft u zelf een leuke hobby en wilt u dit met ons delen? Wat zullen onze logees dan blij zijn u te zien. Uiteraard bent u ook welkom voor een gezellig praatje,of tijdens een uitstapje naar de dierentuin of naar de bioscoop. 

De tijden en de activiteiten worden samen met u gemaakt, en alleen op de tijden dat het ook voor u uitkomt.
Wij bieden u een goede werksfeer binnen een enthousiast team en een groep ontzettend leuke en gezellige logees, goede begeleiding tijdens uw werkzaamheden,
reiskostenvergoeding, een kerstattentie en uiteraard bent u welkom tijdens ons jaarlijkse teamuitje.Bent u enthousiast geworden en wilt u er samen met ons team een gezellig en ontspannend weekend voor onze logees van maken? Neem dan snel contact met ons op.
Twijfelt u nog steeds? Dan bent u na een telefoontje altijd welkom om kennis te komen maken tijdens een kopje koffie.Wij hopen snel met u kennis te mogen maken.

 

U kunt altijd iets voor ons betekenen,
Wij zijn bv ook heel blij met het delen van dit bericht!