Voor wie

                                                                                                                                                                                                        Villa Lalala is bedoeld voor thuiswonende jongeren of volwassenen met een ondersteuningsvraag, meestal is dit een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ons professionele team neemt uw zorgtaken tijdelijk van u over. Terwijl u kunt genieten van een weekend voor u zelf, andere familieleden of een ontspannen weekendje weg maar vooral andere dingen te doen dan te zorgen.Terwijl u geniet van een weekend rust, zal ons team er alles aan doen om uw familielid een geweldig weekend te bezorgen waar zij of hij met veel plezier op terug kan kijken en nog lang van zal genieten.  

Door de mantelzorger op structurele basis tijdelijk te ontlasten van zijn of haar zorgtaken zodat ze weer even op adem kunnen komen. Hierdoor blijft het voor de mantelzorger langer mogelijk om hun familielid te blijven ondersteunen in hun vertrouwde omgeving.

   

                                                                                                            

 

                                                                                                           

1 op 1 begeleiding

Villa Lalala biedt geen 1 op 1 begeleiding binnen de huidige logeeropvang. Bent u op zoek naar 1 op 1 begeleiding, stel uw vraag aan ons. Wij denken graag in mogelijkheden.

Sociale contacten

Villa Lalala kan ook dienen ter uitbreiden van de sociale contacten, even iets anders en met andere mensen als op het werk, de dagbesteding of thuis. Logeeropvang wordt regelmatig ingezet ter voorbereiding en/of het wennen aan het wonen in een woonvoorziening. 

Kortdurend verblijf

logeeropvang wordt ook wel eens kortdurend verblijf genoemd. Dit is logeren in een instelling gedurende maximaal drie etmalen per week. Bij kortdurend verblijf is er geen sprake van behandeling tijdens het verblijf.