In Villa Lalala is bijna alles mogelijk, ook als je gewoon lekker lui wilt zijn.

 

Het is tenslotte weekend!

Onze logeerweekenden

In deze gastvrije logeer-villa biedt het team van het logeerhuis de vervangende zorg die onze gasten normaal gesproken thuis zouden ontvangen. Zo organiseren wij logeerweekenden in een veilige omgeving en een gezellige sfeer. Hierbij houden wij rekening met de individuele wensen en behoeften , bieden we structuur en de speciale begeleiding waarbij onze logees zich op hun gemak voelen.

                                                                                                             

Vrijdagmiddag

Onze logeerweekenden beginnen op vrijdagmiddag, de inloop start om 16:00 uur. Onder het genot van een glaasje fris, of een kopje koffie of thee nemen we alle tijd om bij te komen van een lange dag op school of werk. We praten over de laatste nieuwtjes en als er nieuwe logees zijn leren we elkaar een beetje kennen. Ook zullen we samen met onze logees een planning maken van de activiteiten voor de komende dagen.

Activiteiten

Tijdens de logeerweekenden organiseren we activiteiten, aangepast op de aanwezige logees, de samenstelling van de groep en de individuele wensen. Hierbij kun je denken aan bakken, koken, knutselen, toneelspelen, film avondjes en het spelen van spelletjes. Regelmatig ondernemen wij activiteiten buitenshuis, zoals een bezoekje aan een dierentuin, de bioscoop, een wandeling of een gezellige picknick in het park. Op een regenachtige dag spelen we spelletjes of zakken we lekker onderuit op de bank met een zak popcorn,chips of een pizza. Misschien heb jij zelf wel goede ideeën?

 

Zondagavond

Het logeerweekend eindigt op zondagavond om 19:00 uur.  Vanaf 18:30 uur zijn de ouders van onze logees welkom om onder het genot van een kopje koffie het logeerweekend af te sluiten. Een weekend per maand bieden wij de mogelijkheid om tot maandagochtend bij ons te logeren. Onze logees vertrekken dan op maandagochtend van het logeerhuis naar school,dagbesteding,werk of naar huis.