Ons Team

foto van katja

Katja Boumans 

In 2014 heb ik besloten om zelf een logeeropvang te starten. Ik was toen al jaren werkzaam in de zorg en zelfs in de logeeropvang. Het werk blijft ontzettend leuk en steeds weer een uitdaging om een nieuw logeerweekend te organiseren waar onze logees zich op verheugen en met veel plezier op terug kijken. Een dagje uit, crea bea zijn of een avondje bankhangen.Ik vind het erg belangrijk dat onze logees de zorg en/of professionele ondersteuning krijgen die zij nodig hebben, dat de mantelzorgers op het team kunnen vertrouwen en ook echt kunnen genieten van een weekendje ontspanning, dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen.

Naast het logeren, hou ik van creatieve bezigheden, lezen, reizen, de zon, tuinieren en heel veel koffie met chocolade.

 

foto van lieve

Lieve Hijmans

Ik ben Lieve Hijmans en 18 jaar oud, met hele jonge leeftijd ging ik al met Katja (mijn moeder) mee naar haar werk. Nu werk ik zelf in Villa Lalala, ik vind het erg leuk om deze speciale mensen te helpen en hun daarmee een leuke tijd te bezorgen.
Ik zit in het tweede leerjaar van de opleiding helpende zorg en welzijn, tijdens de opleiding wil ik graag verder leren wat mensen met een beperking doen, hun mogelijkheden en denkwijze. Graag speel ik met de hele groep voetbal. Ik hou van harde muziek waarbij ik iedereen uit zijn bol zie gaan en genieten. Wat ik erg fijn vind aan het werken in Villa Lalala is dat iedereen zijn eigen gang kan gaan op zijn eigen manier. Het is weekend, alles kan en alles mag. oke, er zijn wel een paar regels maar die zijn er thuis ook.

Ik ben pas blij als iedereen naar bed of naar huis gaat met een grote glimlach op zijn of haar gezicht.

 

foto van iris

Iris Van Bijnen

Mijn naam is Iris Van Bijnen. Ik heb tot januari 2014 samen met Katja in de logeeropvang bij een andere organisatie gewerkt. Ik heb dit werk altijd met veel plezier gedaan. Ik werk als begeleidster in een woonvorm en daarnaast ondersteun ik graag en met veel plezier in Villa Lalala.

 

Jenny de Vries

Hallo, ik ben Jenny de Vries, 31 jaar jong en getrouwd met Bj√∂rn en samen hebben we twee zoontjes, Collin en Jayden. In 2004 ben ik afgestudeerd als activiteiten begeleidster SPW4. Sindsdien ben ik werkzaam geweest binnen verschillende instellingen binnen de gehandicaptenzorg en nu ook bij Villa Lalala.

 

 

Alle medewerkers beschikken over een verklaring omtrend gedrag. Daarbij beschikken zij natuurlijk over het broodnodig enthousiasme om er een leuk weekend van te maken.